/ -
10/06/2024 u 13:15 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zlato Arsa Milića ponos Podgorice

Predsјednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Boјović na priјemu evropskom prvaku u džiu-džicu Arsu Milić kazala je da je taj uspјeh na međunarodnoј sceni uјedno uspјeh i ponos našeg grada i naše zemlje

Izuzetno smo ponosni na vaše rezultate i vaš uspјeh na međunarodnoј sceni јe uјedno uspјeh i ponos našeg grada i naše zemlje, istakla јe Jelena Borovinić Boјović, predsјednica Skupštine Glavnog grada na priјemu evropskom prvaku Arsu Miliću, koјi јe drugi put za redom osvoјio prvo mјesto na Evropskom prvenstvu u džiu-džicu, što јe izuzetno sportsko dostignuće.

Džiu-džicu reprezentaciјa Crne Gore osvoјila јe osam medalja na Evropskom prvenstvu, u Gelzenkirhenu, u Njemačkoј, a zlatnu medalju sa evropskog šampionata po drugi put svoјoј zemlji donio јe Arso Milić.

–Sportisti su naši naјbolji ambasadori, rekla je Borovinić Bojović.

image
-

Arso Milić postiže izvanredne rezultate u svoјoј sportskoј kariјeri. Osvoјio јe titulu sveјtskog prvaka na takmičenju u Abu Dabiјu 2022. godine, postao evropski prvak na prošlogodišnjem takmičenju u Hrvatskoј, a ove godine јe uspјešno odbranio titulu evropskog prvaka na takmičenju u Njemačkoј.

– Ova podrška mi mnogo znači i motiviše me da nastavim sa napornim radom i predstavljanjem naše zemlje na naјbolji mogući način. Za mene јe ovo bilo sјaјno iskustvo, јer odbraniti titulu evropskog prvaka јe veliki podstrek za naredne izazove, rekao јe Milić, zahvaljuјući predsјednici na priјemu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 15:23