Hari Kejn / -FOTO; EPA
10/06/2024 u 13:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kejn: Vrijeme za buđenje

Ima mnogo elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu - kazao kapiten Engleske

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn izjavio je da njegovom timu neće da bude lako na predstojećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Britanski mediji podsjećaju da je Engleska aktuelni vicešampion Evrope, pošto je prije tri godine u finalu EP poražena od selekcije Italije posle boljeg izvođenja penala.

Engleska je jedan od favorita na EP u Njemačkoj, a izabranici selektora Gereta Sautgejta su prije tri dana u Londonu poraženi od selekcije Islanda (0:1) u posljednjem pripremnom meču uoči početka kontinentalnog šampionata.

- Ovaj poraz bi mogao da bude poziv na buđenje za sve da shvate da neće da bude lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, ponekad je potreban poziv za buđenje. Ima mnogo elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi EP biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo dobro da se branimo, naročito od dugih lopti. U napadu trebalo bi da budemo strpljivi - rekao je Kejn, prenosi Dejli mejl.

Kejn se potom još jednom osvrnuo na poraz od Islanda.

- Bili smo ispod svog nivoa posebno bez lopte i to je ono što moramo da analiziramo da bi bili bolji. Imali smo momente kada smo igrali dobar i lijep fudbal, stvarali šanse. Ali protiv ovog tipa reprezentacija morate da budete precizniji. Vjerovatno nije bilo ni dovoljno želje u duelima, na drugim loptama i osvajanju tih lopti - dodao je Kejn.

Engleska će igrati u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 23:28