Matjaž Kek / EPA-EFE-MOHAMED MESSARA
20/06/2024 u 18:06 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kek: Fudbal nekada može da bude okrutan

Selektor Slovenije razočaran zbog ipsuštene pobjede, ali ponosan na igru svog tima

Slovenija je u nadoknadi ispustila pobjedu protiv Srbije koja bi je odvela u nokaut fazu, pa selektor Matjaž Kek nije krio razočaranje. Istovremeno bio je i ponosan na svoj tim.

- Mislim da je poenta utakmice da je Slovenija već dokazala da zaslužuje da je dio Evropskog prvenstva. Fudbal nekada može da bude okrutan. Odigrali smo sjajnu utakmicu, možemo da budemo ponosni. Vidjeli smo koliko moćno djeluju i visoko Srbi, ponestalo nam je na kraju sreće. Ali hvala za nevjerovatnu borbu i nevjerovatno srce - kazao je Kek. - Sa jedne strane smo razočarani, sa druge ponosni. Sjutra ćemo razmišljati o Engleskoj, jesu favoriti, ali favoriti su bili i Danci i Srbi - dodao je Kek.

Koncetracija je popustila Slovencima u finišu.

- Srbi su preskakali igru u finišu, mi smo dobro držali to. U skok igri i dvobojima desi se da u sekundi se desi neka situacija. Trebalo je da pritisnemo jače njihovu posljednju liniju. Ali pogledaćemo cijelu utakmicu i analizirati. Srbi se nisu vidjeli 50 minuta dok nama nije počela da pada koncentracija. Odigrali smo dostojno Evropskom prvenstvu - zaključio je Kek.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 18:27