Lučano Spaleti / EPA-EFE-DANIEL DAL ZENNARO
24/06/2024 u 23:57 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spaleti: Treba vjerovati do posljednje sekunde; Modrić: Fudbal je nekad okrutan

Selektor Italije presrećan, dok kapiten Hrvatske nije mogao da zadrži suze

Italija je preživjela. Italija je u osmom minutu nadoknade stigla do remija majstorskim golom Matije Zakanjija i izborila plasman u osminu finala, a nakon meča Lučano Spaleti bio je presrećan.

- Treba vjerovati do posljednje sekunde, jer to je fudbal. Ne postoji igraš li dobro ili loše. Postoje ključni trenuci utakmice. Vidio sam da se Hrvatska povukla, bilo je potrebno napraviti par promjena, jer bilo je prostora doći im iza leđa, a moramo priznati da su propustili da postignu јoš koji gol. Mi smo prošli grupu, rekao bih zasluženo, a tek ćemo razmišaljti o sledećim utakmicama - kazao je Spaleti.

image

Luka Modrić

EPA-EFE-FILIP SINGER

Kapiten Hrvatske Luka Modrić sa suzama u očima јedva јe smogao snage da da izјavu.

- Ne znam što da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se pokazalo. Što je, tu je. Ne znam gdje je sudiјa našao osam minuta da produži. Ako trebaš pasti, treba pasti ovako. Nije neka utjeha. Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su iza nas. Uvijek su tu, hvala im. Žao nam je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug, ali što je tu јe - kazao јe Modrić za HRT. - Teoretski možemo, proći, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95., sad u 98. minutu… Vidjećemo je li vrijeme za oproštaj, nije sad za tu priču - dodao јe Modrić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 01:07