Dragan Stojković / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANNA SZILAGYI
15/07/2024 u 17:27 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Španci nakon osvajanja titule prvu utakmicu igraju u Beogradu

Najbolja evropska reprezentacija Španija prvi zvaničan meč nakon osvajanja titule odigraće u septembru u Beogradu protiv Srbije, u okviru Lige nacija

Selektor “orlova” Dragan Stojković Piksi prisustvovao je jučerašnjem finalu Evropskog prvenstva, a u izjavi za FSS je rekao da je presrećan što će Srbija u septembru jgrati sa Špancima.

– Radujem se i srećan sam što će Španci prvu zvaničnu utakmicu kao novi šampioni Evrope odigrati protiv naše reprezentacije i pred našom publikom. To je prilika da Marakana bude puna i da im čestitamo na fantastičnom rezultatu koji su napravili u Njemačkoj. Sa druge strane, to je prilika i za naše momke da se odmere sa najjačom reprezentacijom na kontinentu. Ima li većeg izazova od duela sa Olmom, Vilijamsom, Jamalom, Rodrijem, Moratom… Možda u individualnom smislu nismo na njihovom nivou, ali sve može da se nadoknadi borbenošću, timskim duhom i kolektivnom igrom. Važna je strategija, trka, agresija. Da svaki igrač koji dobije šansu od prvog minuta i svaki koji uđe sa klupe, sprovede u djelo sve ono što smo zamislili i što smo se dogovorili prije utakmice - rekao je selektor Srbije u intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 08:18