Dušan Vlahović / -FOTO: FSS
14/06/2024 u 15:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vlahović: Želimo u drugu fazu

Najbolji srpski reprezentativci sa nestpljenjem čekaju početak Evropskog prvenstva i duel sa Engleskom, koji ih očekuje u nedjelju uveče

Na konferenciji za novinare u svom kampu u Augsburgu, napadač „orlova“ Dušan Vlahović je rekao da su svi u srpskoj reprezentaciji srećni što je ova selekcija posle 24 godine izborila plasman na EP.

-Srećni smo što smo ovde posle toliko vremena. Daćemo sve što možemo da prođemo dalje, ali nikada ne znate. Engleska je jedan od najjačih timova na turniru. Ne želim da upoređujem ova dva tima. Mislim da ćemo dobro izgledati i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Oni su dobri u svakom segmentu, favoriti su, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat. Idemo utakmicu po utakmicu, želimo u drugu fazu, pa je tamo sve moguće - rekao je Dušan Vlahović, napadač „orlova“. 

Dušan Vlahović je rekao da je ekipa gledala utakmicu Islanda i Engleske i da je imala šta da vidi.

-Niko nije nepobjediv, i u fudbalu i u životu je sve moguće. Gledali smo utakmicu protiv Islanda, imaćemo i dublju analizu. Ima stvari koje možemo prepisati. Sve je moguće, ali oni su favoriti, možda i najveći na turniru. Vjerujemo u sebe.

Navijači posebno vole Dušana Vlahovića, a u Njamčkoj na svakom koraku žele da se sa njim slikaju, traže autogram.

-Emocija je velika. Osjećam se lijepo i ponosno. Ja sam bio na njihovom mestu, imao svoje idole, reagovao isto kada sam viđao nekog od njih. Puno mi je srce, trudim se da izađem svima u susret. Najmlađi pričaju o tome i ostaje im za cijeli život. To mi daje snagu. Zahvalnost svima, jedva čekam da ih vidim u Gelzenkirhenu – poručio je Vlahović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 16:07