Dani Alveš / -FOTO: FS BRAZIL
21/06/2023 u 19:24 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alveš u intervjuu u zatvoru ponovo negirao krivicu za silovanje

Intervju je objavljen nedelju dana nakon što je sud odbio novu žalbu odbrane, koja je tražila puštanje na slobodu 40-godišnjeg fudbalera

Brazilski fudbaler Dani Alveš, koji je optužen za silovanje, negirao je krivicu u današnjem intervjuu španskom listu "La Vanguardia", prvom od njegovog odlaska u zatvor u januaru.

Intervju je objavljen nedelju dana nakon što je sud odbio novu žalbu odbrane, koja je tražila puštanje na slobodu 40-godišnjeg fudbalera.

Alveš se od 20. januara nalazi u pritvorskom centru u blizini Barselone, pošto je optužen za seksualni napad na mladu ženu u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra.

- Stvarno mi je čista savjest u vezi onog što se dogodilo te noći u toaletu VIP dijela noćnog kluba Saton. Šta se dogodilo i šta nije - rekao je bivši igrač Barselone i Pari Sen Žermena, koji je istakao da je ta žena "pristala na seksualni odnos".

On se nalazi u španskom zatvoru zbog "visokog rizika od bekstva" u Brazil, koji kao i mnoge države ne izručuje svoje državljane.

Alves je dodao da je u januaru u video snimku lagao kako ne poznaje osobu koja ga je optužila, želeći da zaštiti svoj brak.

- Plašio sam se da ne izgubim Žoanu (suprugu), zato sam lagao. Očajnički sam se borio da spasim brak od svog nevjerstva, ne brinući o posljedicama koje danas plaćam - rekao je on.

Alveš je u dosadašnjoj karijeri osvojio 43 titule, uključujući tri Lige šampiona sa Barselonom i dva Kupa Amerike sa Brazilom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 14:05