Andrija Bulatović / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
17/07/2024 u 14:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Andrija Bulatović: Cilj je drugo kolo, vjerujemo u prolazak

Fudbaleri Budućnosti sjutra uveče pred svojim navijačima dočekuju Mališevu, u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Prvi meč odigran prije šest dana u Podujevu, Mališeva je dobila sa 1:0, pa će izabranici Ivana Brnovića imati jako težak zadatak. Potreban im je trijumf od dva gola razlike kako bi otišli dalje, tačnije na megdan ekipi CSKA iz Sofije. Ipak, plavi su spremni da pruže maksimum i stignu do pobjede i tako obraduju navijače.

-Mi stvarno vjerujemo da možemo da pobijedimo i odemo u naredno kolo. U prvom poluvremenu meča u Podujevu smo izgledali dobro, stvarali šanse, ali je izostala završnica. Mališeva je u nastavku izašla malo agresivnije, imali su dvije-tri šanse, jednu su iskoristili i eto imaju gol prednost u odnosnu na sjutrašnju utakmicu. Probaćemo da igramo agresivno, igramo pred našom publikom od koje očekujem da bude naš dvanaesti igrač. Cilj je odlazak u drugo kolo i vjerujem da ćemo to uspjeti da ostvarimo – poručio je mladi Andrija Bulatović.

Teren stadiona pod Goricom nije u najboljem stanju, a on će, uz veliku vrućinu, biti još jedan težak protivnik igračima.

-Vidio sam na snimcima da nije u najboljem redu, ali nećemo tražiti alibi. Izaći ćemo na teren sa željom da odigramo što bolje, da dobijemo utakmicu i prođemo u drugo kolo – rekao je Bulatović, uz napomenu da se u novoj sredini snašao super i da su ga svi saigrači prihvatili na pravi način.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 07:40