Јован Баошић / - фото: ФК Будућност
24/06/2021 u 15:26 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Баошић нови фудбалер Будућности

Штопер долази након освојеног Купа Мађарске са Ујпештом

Штопер Јован Баошић, нови је фудбалер Будућности.

Двадесетпетогодишњи Бјелопољац се данас прикључио припремама плаво-бијелих у Старој Пазови и потписао уговор до љета 2023. године.

Бивши дефанзивац Могрена, Jагодине, Jединства, Рудара, Зете и Ујпешта, није крио задовољство након стављања парафа на уговор са освајачем дупле круне.

Драго ми jе што сам дошао у наjвећи клуб у Црноj Гори. Част ми је  што ћу играти у Подгорици. Сигурно да Будућност може да буде велика одскочна даска за моjу кариjеру. Надам се да ћу оправдати очекивања клуба и навиjача – пренио је званични клупски сајт изјаву Баошића

Када сте члан Будућности, очекивања су велика.

Лично, очекуjем да ћу одиграти добру сезону, али наjбитниjи jе тимски успjех. Будућност увиjек има велике циљеве, тако да се надам да ћемо репризирати претходну историjску сезону. Када jе риjеч о Европи, надам се да ћемо и ту направити добар резултат – додао је Баошић.

Освојио је и Бјелопољац прошле сезоне трофеј. Са Ујпештом је био најбољи у Купу Мађарске.

Играо сам на 15 утакмица за Уjпешт, имао сам удjела у добром резултату клуба, али су ме двиjе ситне повреде омеле да одиграм jош више утакмица. Сада сам спреман, покушаћу што приjе да се уиграм, концетрисан сам на Будућност и вjеруjем у нове успjехе – jасан jе Баошић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 04:19