/ МИЛАДИН ВУЈОШЕВИЋ
07/10/2021 u 11:15 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелопољац Миладин Вујошевић расни стријелац

Да је ријеч о правом стријелцу говори податак да је до сада дао 95 голова играјући за стране клубове

Двадесетчетворогодишњи Бјелопољац Миладин Вујошевић, ових дана као слободан играч тренира у свом родном граду и чека повољан ангажман. Био је пред почетак првенства на мети неколико клубова. Да је ријеч о правом стријелцу говори податак да је до сада дао 95 голова играјући за стране клубове.

- Фали ми још пет голова у Словачкој па да достигнем цифру од 100 датих голова. А играо сам за Филаково, Римавску соботу, Дубницу и Дуклу из Банске Бистрице. Све у тамошњој Другој лиги. Дукла је мој последњи клуб за који сам наступао, тако да сам жељан игре и доказивања-каже Вујошевић, који је прошле године на позив Будућности био на прагу шампионске екипе, али је у последњем тренутку изабрао да му Словачка и даље буде дестинација.

Иначе, Вујошевић је порастао поред градског бјелопољског стадиона и почео у Метеору код Нова Чујовића. Онда играо за млађе категорије,,Филипа Филиповића\' из Ниша, Радничког из Ниша, Слободе из Ужица и Јагодине.

Био је мјесец дана у Беранама, а онда пошао у Словачку. Наступао је за неколико клубова.

Потиче из фудбалске породице. Једна сестра Сузана је била члан репрезентације Црне Горе а друга Александра тренутно игра за Брезницу из Пљеваља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 14:57