Bjelopoljci na treningu / Foto: Privatna arhiva
02/02/2024 u 17:41 h
M.N.M.N.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bokelj nadigrao fudbalere Jedinstva

Kotorani slavili u pripremnom meču sa 4:1

Fudbaleri Bokelja pobijedili su ekipu Јединство Францe sa 4:1, u meču odigranom u sklopu priprema za drugi dio sezone. Славиo je друголигаш из Котора захваљујући двоструком стријелцу Пепићу (38. и 85 минут), док су по једном стријелци били Вилотијевић у 40. и Почек у 55 минуту. Гол за Bјелопољце дао је Колић у 88. минуту.

-Евидентно је да је играче стигао умор. Има још доста да се ради, све ће доћи на своје мјесто - rekao je Vuko Bogavac, trener Jedinstva.

Богавац je додаo да су опет шансу добили сви играчи, као у првом контролном сусрету против Арсенала.

-У тој утакмици смо били на високом нивоу (2:0), задовољан сам био како смо изгледали тактички, енергетски и физички. Ова са Бокељом је супротна прича. Ипак, играчи сви одлично раде, здарвствени билтен је добар, изузев што се кући, zbog loma noge, вратио Орхан Хајровић. До краја припрема које одрађујемо у Будви одиграћемо још три утакмице  - закључује Богавац.

За Јединство Франца су играли у првом полувремену Аковић, Шћепановић, Башић, Банда, Перошевић, Дацић, Идризовић, А. Цвијовић, Брандао, Јуковић и Кораћ. Sа клупе су ушли Јоксимовић, Ђ. Цвијовић, Дуловић, Мушовић, Колић, Ковачевић, Музуровић, Крулановић, Влаовић, Ристић, Крунић.

S druge stranem zа Бокељ су играл: Спасојевић, Пајовић, Петковић, Адан, Муховић, Ћетковић,Бамбур, Вукчевић, Пепић, Мирковић, Вилотијевић. Играли су још Почек, Муса, Марковић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:18