Милан Борјан / - Фото: ФК Црвена звезда
09/04/2022 u 13:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Борјан: У Хрватској имам неколико пријатеља за које бих руку у ватру ставио

Голман Црвене звезде Милан Борјан говорио је за "Индекс" о дуелу његове Канде са Хрватском на Мундијалу

"Неће никоме бити лако против нас, не само Хрватскоj. То смо показали и против Америке, Мексика, Хондураса, Костарике... Играмо стварно лијеп фудбал, имамо тимску енергиjу, то нас краси. Циљ нам jе да прођемо групу и могу да обећам да ћемо дати све од себе против сваког ривала. Играмо за себе, боримо се за Канаду - рекао jе Борjан за "Индекс" и додао:

- Тешка група. Све три репрезентациjе су феноменалне и, да нису тако jаке, не би биле на СП-у. Наш циљ ће бити у свакоj утакмици побједа и пролазак групе. Даћемо све од себе, па шта буде.

Борjан jе био упитан о осјећањима након жреба и сазнанjа да ће играти против Хрватске, земље у коjоj jе рођен.

- Наjрадиjе не бих о томе, али у реду. Поштуjем свакога, у Хрватскоj имам неколико приjатеља за коjе бих руку у ватру ставио. Пуно пута су ми у животу помогли, као и jа њима. Чим смо извукли Хрватску, одмах су ме звали, питали су ме за карте, пожељели су ми срећу те су ми и скренули пажњу због неких моjих раниjих изjава. Узбуђен сам што ћу играти против Хрватске - истакао jе Борjан и закључио:

- То jе репрезентациjа коjа има низ великих играча, Модрић, Перишић, Вида, да не набраjам даље. Не гледам ко jе ко и не занима ме ово шта медиjи пишу. Провокациjа с моjе стране неће бити, а надам се ни с њихове. Ту смо да играмо фудбал, а не да се бавимо политиком.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 12:10