Matija Božanović / -FOTO: FSCG
26/04/2024 u 16:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Božanović: Želimo da zadržimo prednost

Fudbaleri Dečić AdmiralBeta su u prošlom kolu pobjedom nad ekipom OFK Mladosti Lob.bet ponovo došli na poziciju broj jedan u „Meridianbet“ 1. CFL

Međutim, treba će Tuzanima još pet dobrih igara i rezultata, kako bi ostvarili istorijski rezultat i postali prvi put šampioni Crne Gore. Jedan od najtežih ispita imaće sjutra uveče – gostovaće na „Topolici“ ekipi Mornara. I Barani vide svoju šansu da osvoje titulu, najavljuju juriš na tri boda i sigurno je da im neće biti nimalo lako.

Vezista Dečića Matija Božanović, rekao je uoči duela u Baru da je njihov cilj da i posle ove utakmice ostanu na čelu tabele.

-Očekuje nas jako teška, ali i jako bitna utakmica. Igramo protiv odlične ekipe koja je ove godine uspjela da pobijedi sve najbolje ekipe iz domaćeg šampionata i pokazala je da zaslužuje da se na kraju prvenstva bori za Evropu i sami vrh tabele. Ipak, Dečić sa kvalitetom koji ima i kao lider na tabeli uvijek ima obavezu da ide na pobjedu. Motiva neće faliti, daćemo maksimum da osvojimo tri boda i zadržimo prednost u odnosu na konkurente koji nas prate – rekao je Matija Božanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:56