Ivan Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST
07/04/2024 u 14:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Dolazak na klupu Budućnosti je kruna karijere

Budućnost će u finiš sezone ući sa novim trenerom, Ivanom Brnovićem, koji je juče preuzeo kormilo od Mladena Milinkovića

Novi šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Crne Gore danas je za klupski sajt rekao da je ponosan što je dobio priliku da bude na klupi najvećeg crnogorskog kluba.

-Ovo je kruna karijere i osjećaj je neponovljiv i jedinstven, jer svaki trener u Crnoj Gori želi da se nađe na ovoj poziciji, pa tako i ja. Ja sam dijete grada i kluba, prve fudbalske korake sam napravio ovdje i put me je, eto, odveo do ovog momenta kada sam postao trener Budućnosti. Ispunio sam i svoje dječačke snove, a najviše trenerske. Ono što je posebno za mene bitno jeste da sam u klubu koji iskreno volim i da ću dati sve što je u mojoj moći da se klub vrati na onu poziciju koja mu pripada -kazao je Ivan Brnović.

Brnović je „plave“ preuzeo u nezgodnom trenutku. Plavi zaostaju za Dečićem tri boda, a čeka ih polufinale Kupa (ime rivala saznaće 10. aprila).

-U fudbalu ne postoji idealan momenat. Ali, ono što je sigurno jeste da ću zajedno sa stručnim štabom uraditi sve da vratimo ekipu na pobjednički kurs, jer ovaj tim ima veliki potencijal i kvalitet. Međutim, potrebno je da detektujemo problem, zašto se nije igralo dobro u kontinuitetu dobro i zašto nisu osvajali bodovi. Sve u svemu velika čast i privilegija i zahvalnost upravi kluba što su se u ovom momentu odlučila za mene i odabrala me kao čovjeka koji će pokušati da vrati stvari na svoje mjesto – rekao je Ivan Brnović.

Debi na klupi šampiona Crne Gore Brnović će imati u utorak od 18 sati, kada će na „DG areni“ igrati sa Dečićem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:43