Ivan Brnović / -FOTO: LAZAR RUžIć
14/04/2024 u 11:19 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Gledamo samo sebe, drugi nas ne interesuju

Budućnost je nakon preokreta stigla do pobjede nad Rudarom i na taj način zbog bolje gol-razlike preuzela prvo mjesto na tabeli

Podgoričani su se u duelu sa „fenjerašem“ mučili i tek boljom igrom u nastavku utakmice slomili otpor rivala i stigli do tri boda. Ali, da bi na kraju odbranili titulu potrebno je da na kraju sezone imaju više bodova od Tuzana.

-Gledamo samo sebe, druge ekipe nas ne interesuju – rekao je Ivan Brnović, šef stručnog štaba Budućnosti i potom dodao:

-Dobro smo otvorili utakmicu prvih desetak minuta, radili ono što smo uspijevali i u prethodnoj utakmici, što će biti naš model igre za ubuduće. Onda je sjajan gol dao Andrija Bulatović i nakon toga je Rudar bio jako opasan. Imali smo sreće, jer je protivnik u tom periodu bio bolji, a i Pavličić je dobro branio. Kasnije smo, u finišu poluvremena napadali i postigli gol u pravo vrijeme. U nastavku je došao do izražaja naš kvalitet u svim segmentima igre, prvenstveno fizički, a onda i indvidualni kvalitet - čestitke momcima, ali i Rudaru, pogotovo na igri u prvom poluvremenu.

Uz određene oscilacije plavi su diktirali ritam, bili bolja od početka do kraja, a pored golova dobre šanse su promašivali Despotović, Adžić, Bojović… Pojedine je iznenadilo što je Brnović dosta rotirao u odnosu na prethodnu utakmicu.

-Rekao sam igračima da ćemo imati rotacije u ekipi. Imamo 28-29 igrača u rosteru, imajući u vidu taj zgusnut raspored - pravićemo rotacije. Insistiram na tom brzom modelu igre, na igri jedan- dva dodira, tranizicijama... Juče to nije bila Budućnost u igračkom smislu kakvu je ja vidim u narednom periodu, ali nadam se da ćemo kroz rad i vrijeme biti bolji. Osjetio se malo i pad energiju u odnosu na utorak. U svakom slučaju očekujem da budemo pravi kada je najvažnije - jasan je Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:06