Ivan Brnović / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
25/07/2024 u 22:21 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Izgubili smo, to nije dobro, ali imamo aktivan rezultat

Šef stručnog štaba Budućnosti Ivan Brnović rekao je nakon meča u Sofiji da njegov tim i pored poraza ima aktivan rezultat

(Od našeg izvještača iz Sofije)

 

-Imamo aktivan rezultat, to smo priželjkivali. Ipak, izgubili smo i to nije dobro. Meč je bio ravnopravan. CSKA je u prvom poluvremenu imao više od igre i posjed, mi smo bili daleko od gola, a primili smo gol iz tranzicije gdje smo znali da su najopasniji i to nas kopka. Vratili smo se u nastavku ozbiljnom i ofanzivnom igrom, pokazali smo karakter, bili bliži golu, mada je protivnik imao stopostotnu šansu kada je Mijatović sjajno intervenisao. Sve u svemu, možemo s optimizmom da dočekamo revanš i mislim da su šanse realne - rekao je Ivan Brnović.

Ni u petnaestom pokušaju crnogorski klubovi nisu uspjeli da pobijede neku bugarsku ekipu u kvalifikacijama za neko evropsko takmičenje

 -Propustili smo šansu da odemo neporaženi iz Sofije. U prvom poluvremenu smo djelovali dobro taktički, a u drugo smo izašli otvorenijeg garda, čuvali smo loptu i bilo je situacija gdje smo mogli bolje da reagujemo i budemo prisebniji u završnici. Ali momci su pokazali karakter, vidjeli su da mogu ravnopravno da se nose sa CSKA 1948, atmosfera u Podgorici će sigurno biti vatrena i imamo šest dana da se pripremimo.

Plavi će u revanšu morati da jure pobjedu ukoliko žele u naredno kolo.

 -Moraćemo da napadamo, ali kontrolisano, da spriječimo njihovu tranziciju nakon što izgubimo loptu. Naivno smo primili gol, ali poslije svega viđenog sam zadovoljan igrom, ne i rezultatom. Možemo da se ispravimo – istakao je Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 18:46