Ivan Brnović / -FOTO: DAN/Lazar Ružić
05/10/2024 u 12:36 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Na pobjedu u Nikšiću

Fudbaleri Budućnosti sa velikim optimizmom dočekuju sjutrašnji derbi protiv Sutjeske
Plavi su lideri na tabeli, imaju deset bodova više od Nikšićana i jednostavno žele da ostanu na tom kursu. Šef stručnog štaba Ivan Brnović je uoči ovog gostovanja rekao da će njegov tim ići na pobjedu.
-Nema velike filozofije, igraćemo našu igru, samo je pitanje na koji model, da li ćemo promijeniti neke detalje. Nema velikih pomjeranja ni kada je tim u pitanju, igramo otvoreno i za gol više, naravno, kada nam protivnik to dozvoli. Ići ćemo na pobjedu u Nikšiću, imamo sve što nam treba i daćemo sve od sebe - kazao je Ivan Brnović.
Iako Sutjeska ne igra ove sezone kako se od nje očekuje, strateg plavih je pozvao na oprez.
-Oni su u značajnoj mjeri podmladili ekipu, a to je znak da imaju opciju da rade na duže staze. Pokazali su određene oscilacije, ali su zadržali igru, u dosta mečeva su kontrolisali stanje na terenu, pa čak i kada bi izgubili. Čeka nas težak posao protiv mlade i poletne ekipe - rekao je strateg plavih Ivan Brnović.
Sjutrašnji meč na stadionu kraj Bistrice počinje u 19 sati.

 

Čestitke omladincima

Šef stručnog štaba Budućnosti iskoristio priliku da omladincima plavih čestita plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
-Čestitam našim omladincima na sjajnom uspjehu i prolazu u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. To je velika stvar za naš klub - istakao je Ivan Brnović.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 12:37