Sa prozivke / -FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
09/01/2023 u 14:18 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brnović: Pokušaćemo narednih dana da nađemo adekvatne zamjene za igrače koje su otišli

Za sada u Sutjesku stigao Jovan Nikolić iz Dečića

Fudbaleri Sutjeske počeli su pripreme za proljećni dio šampionata CRne Gore.

Nikšićani će na svom stadionu trenirati petnaestak dana, a onda se sele u Antaliju, gdje će brusiti formu za odbranu trona.

U Turskoj će biti odigrano i pet kontrolnih duela sa timovima iz Rusije, Ukrajine, Kazahstana, Letonije i Makedonije.

- Da se osvrnem na polusezonu. Mislim da je bila odlična s obzirom da smo imali velikih kadrovskih problema sa povredama i da smo napravili uspjeh. To govori da imamo dobar igrački potencijal, a još više readuje što smo koristili mlade igrače iz naše škole. Odbrana titule neće biti nimalo laka. Pokušaćemo narednih dana da nađemo adekvatne zamjene za igrače koje su otišli, što neće biti nimalo lako. Bilo bi dobro da to završimo do odlaska na pripreme u Antaliju, gdje idemo 23. januara i trebalo bi da ostanemo dvije nedjelje. Što se tiče potencijalnih pojačanja, mnogo, mnogo igrača smko pogledali poslednjih nedjelja, ali da bi se realizovali ti transferi, ne zavisi sve od Sutjeske, moraju neke stvari da se poklope. Ako to ne uspijemo, oslonićemo se na mlade igrače, što će biti zalog za Budućnost - istakao je Nenad Brnović, trener Sutjeske.

Sportski direktor Krsto Koprivica pričao je o aktivnostima u prelaznom roku.

- Za sada je došao Jovan Nikolić, bivši kapiten Sutjeske, a narednih dana doći će još igrača. U pitanju je igrač iz veznog reda i štoper, to je što mogu da vam otkrijem u ovom trenutku. Uprava kluba radi da se završi transfer Novice Erakovića, a ima tu još nekih stvari vezanih za igrače koji su tu. S anekima ćemo, vjerovatno, raskinuti saradnju, a sa nekima produžiti.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 04:09