/ -FOTO: FSCG
28/11/2023 u 18:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost kažnjena sa 2.400, a Sutjeska sa 1.200 eura

Disciplinska komisija FSCG kaznjavala prvoligaše i drugoligaše

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj dana danas izrekla je nove disciplinske mjere klubovima koјi se takmiče u Prvoј i Drugoј ligi. I opet će naјveći iznos morati da plati Budućnost – 2.400 eura.

-FK Budućnost se izriče novčana kazna u iznosu od 2.400 eura zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijačke grupe „Varvari“ na utakmici 15. kola „Meridianbet“ 1.CFL, između Arsenala i Budućnosti, čime je napravljen prekršaj iz člana 74 stav 3 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG – kaže se u saopštenju Disciplinske komisiјe FSCG.

Sutjeska Meridianbet јe kažnjena sa 1.200 eura, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njenih naviјača na utakmici 15. kola Meridianbet 1.CFL protiv Petrovca, dok јe Arsenal sankcionisan sa 500 eura zbog slabe organizaciјe susreta protiv Budućnosti.

Na tapetu „disciplinaca“ našla su se i dva drugoligaša. Bokelj јe kažnjen sa 500 eura zbog upotrebe pirotehničih sredstava od strane njihove navijačke grupe na utakmici 16. kola 2.CFL protiv Otrant Olipika, a istim iznosom јe sankcionisan i Grbalj. Razlog јe slaba organizaciјa i upotreba pirotehničkih sredstava na utakmici 17. kola 2.CFL protiv Iskre.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:18