Ekipa Budućnosti / -FOTO: FK BUDUćNOST
08/07/2023 u 21:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost ubjedljiva protiv Adrije

Plavi slavili u pripremnom meču sa 6:0

Budućnost je u prvoj od tri zakazane prijateljske utakmice u sklopu priprema za nastavak sezone očekivano upisala trijumf. „Plavi“ su na Starom Aerodromu ubjedljivo savladali Adriju sa rezultatom 6:0, a u strijelce su se upisali Ognjen Gašević i Sava Milić po dva puta, te Vasilije Adžić i Stefano Almeida.

Gašević je donio prednost u 7. minutu nakon akcije Bodina Tomaševića i Nikole Vukovića, a povećao je u 30. minutu poslije sjajnog udarca sa 16 metara i tako se otišlo na odmor. Drugi dio je odmah donio pogodak Save Milića (50. minut), da bi dvadesetak minuta kasnije postigao prekrasan gol iskosa sa dvadesetak metara. Na 5:0 je povećao Adžić poslije prodora i asistencije Almeide, da bi Brazilac stavio tačku na utakmicu nakon sjajnih pasova Pavlovskog i Adžića.

„Plavi“ su utakmicu protiv Adrije odigrali u sljedećem sastavu: Dragojević (od 60. Domazetović), Vuković (od 60. Ignjatović), Tomašević (od 60. Dakić), Vl..Adžić (od 46. Ceklić), Ražnatović (od 60. Novović), Sekulović (od 60. Dašić), Mirković (od 46. Milić), Brnović (od 60. Va. Adžić), Perišić (od 60. Pavlovski), Gašević (od 60. Almeida), Mrvaljević (od 60. Sekulić).

Naredni kontrolni meč, Budućnost igra u srijedu 12. jula protiv Lovćena, dok će naredne subote 15. jula gostovati Vlazniji u Skadru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 17:18