Darko Bulatović / -FOTO: FK SUTJESKA
02/03/2024 u 15:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bulatović: Spremni smo za derbi protiv Budućnosti

Sutjeska poslednji put kao domaćin pobijedila Podgoričane u novembru 2021.

U najvećem crnogorskom fudbalskom derbiju, Sutjeska Meridianbet će sjutra na stadionu kraj Bistrice dočekati Budućnost. Za izabranike trenera Dragana Mijanovića ovaj meč dolazi nakon pobjede u Bijelom Polju nad Jedinstvom i nema sumnje da će Nikšićani probati da slave protiv svoj najvećeg rivala, koji ovog proljeća ne zna za pobjedu.

- Imam jako lijepo mišljenje o treneru Budućnosti Mladenu Milinkoviću, kao i o njihovoj ekipi. Znamo i sami da je Budućnost sastavljena od reprezentativaca, ali ćemo kao i protiv svake druge ekipe ići na pobjedu – poručio je strateg aktzelnog vicešampiona Dragan Mijanović.

Sutjeska je poslednji put kao domaćin pobijedila Budućnost u novembru 2021. godine (1:0), pa je njihova želja da konačno prekinu tak loš niz rezultata koje imaju u duelima sa Podgoričanima. Povratnik u redove Sutjeske, iskusni Darko Bulatović, uoči derbija je poručio:

-Mnogo nam je značila pobjeda u prethodnom kolu, posebno na psihološkom planu. Pred nama je sada derbi i mislim da smo spremni za tu utakmicu. Očekujem da pružimo maksimum, pobijedimo i da na kraju sa navijačima proslavimo pobjedu – istakao je Bulatović.

Sjutrašnji meč između Sutjeske i Budućnosti počinje u 17:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 05:34