Andrija Bulatović / -FOTO: FK BUDUćNOST
14/06/2024 u 13:53 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bulatović tri godine u Budućnosti

Doskorašnji fudbaler Rudara Andrija Bulatović novi je igrač Budućnosti, objavio je aktuelni osvajač Kupa Crne Gore

U prostorijama kluba na Starom Aerodromu, talentovani vezista je potpisao ugovor na tri godine, tačnije do ljeta 2027. godine!

-Daroviti igrač sredine terena ima tek 17 godina, rođen je 27. decembra 2006, ali iza sebe već ima godinu i po iskustva igranja u prvom timu. Prethodnu sezonu je proveo igrajući za Rudar iz Pljevalja, dok je pola godine prije toga nastupao za Kom u Drugoj ligi Crne Gore. Upravo je na Zlatici na neki način prošao omladinsku školu nakon što je prve fudbalske korake napravio u rodnom Kolašinu i matičnom Gorštaku. Bulatović je jedan od najtalentovanijih veznjaka u Crnoj Gori, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore uključujući omladince čiji je danas član, a nezamjenjiv je dio „generacije 2006“ koja važi za najtalentovaniju generaciju crnogorskog fudbala od osamostaljenja i kojoj je za dlaku izmaklo Evropsko prvenstvo dva puta – i u konkurenciji kadeta, i u konkurenciji omladinaca – saopštio je podgorički klub.

Bulatović će se sjutra priključiti ekipi na treninzima nakon kraćeg odmora koji je imao poslije reprezentativnih obaveza.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 18:46