Ćavi Ernandez / -FOTO: EPA/H. K. KARDENAS
21/12/2023 u 18:22 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ćavi: Ovom timu nedostaje duša

Trener Barselone razočaran igrom svog tima u većem dijelu meča sa Almerijom

Barselona je sinoć na "Monžuiku" uložila veliki napor protiv najgore ekipe Primere, kako bi konačno slomila otpor Almerije.

KIks su spriječili kapitena Serhio Robert sa dva gola, a drugi je postigao u 83. minutu.

Nakon meča, trener Ćavi Ernndez je istakao da je neprihvatljivo koliko problema njegov tim ima sa realizacijom.

„Propatili smo više nego što smo zaslužili. Šutirali smo u gol 30 puta i dali dva gola. Prvo poluvreme je sa trenerske tačke gledišta neprihvatljivo. Mnogo smo propustili i taj trend nas prati već mjesec, mjesec i po dana. Na poluvremenu sam igračima rekao da je to što su igrali u prvom poluvremenu neprihvatljivo. Nedostajala nam je efikasnost, moramo imati agresivnost. dušu... Ja kao trener ne prihvatam ovakve stvari. Ili ćemo trčati kao životinje ili ništa ne raditi. Mi nismo Barselona 2010, nemamo takav kvalitet, takvu individualnost. Prošle sezone smo bili agresivni i trčali... Ljudi sa zvižducima su nas ispraćali na poluvremenu... U drugom poluvremenu su nas bodrili. U drugom poluvremenu smo pokazali drugačiju sliku. Ili ćemo dati sve što imamo da pobijedimo ili nećemo dobiti ništa. Moramo da se probudimo“, rekao je Ćavi.

Potom je objasnio šta je mana ovom timu.

"Ovom timu nedostaje duša. On nema dušu sa kojom je igrao prošle sezone, ni agresivnost, ni koncentraciju... Barselona iz drugog poluvremena je Barsa koju želim da vidim", zaključio je strateg Katalonaca. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 12:48