Dobar test za crvene / -FOTO: FSCG
09/06/2024 u 11:01 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Crna Gora večeras domaćin Gruziji, sokoli vjeruju u dobar rezultat

Četvrti prijateljski meč u 2024.godini fudbalska reprezentacija Crne Gore igra večeras

“Sokoli” će na stadionu pod Goricom igrati sa Gruzijom, selekcijom koja će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Za Gruziju će ovo biti generalna provjera uoči premijernog nastupa na smotri najboljih, dok će i za našu selekciju ovo biti poslednji test uoči septembarskog starta u Ligi nacija i duela sa Islandom u Rejkjaviku.

S druge strane, večerašnja utakmica će posebno biti emotivna za selektora Roberta Prosinečkog, koji će nakon tri gostovanja prvi put voditi Crnu Goru pred domaćim navijačima.

-Uzbuđen sam zbog prve utakmice na domaćem terenu – rekao je selektor Prosnečki i dodao: -Drago mi je da igramo u Podgorici, rival nam je vrlo dobra ekipa i nadam se da će navijači doći da nas podrže. Daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu.

Kada je sastav u pitanju on će biti drugačiji nego prije nekoliko dana u Briselu. Neće biti golmana Matije Šarkića, a izostaće i Igor Vujačić i Miloš Brnović. Ako se tome doda da od ranije stručni štab ne može da računa na Stefana Savića, Adama Marušića, Rista Radunovića, Marka Jankovića i Marka Tućija.

Očekuje se da “sokoli” meč protiv Gruzije počnu u sastavu:  Mijatović, M. Vukčević, Drešković, Rubežić, A. Vukčević, M. Bakić, Savićević, Osmajić, Jovetić, Škrijelj, Mugoša.

Večerašnji meč na stadionu pod Goricom počinje u 20:45 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 01:02