Optimista: Igor Ćuković / Foto: FK Dečić
22/02/2023 u 14:10 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ćuković: Protiv Budućnosti da pokažemo karakter

Sjutrašnji derbi na stadionu pod Goricom počinje u 18 sati

Fudbaleri Dečića su u prvom kolu nastavka sezone razočarali protiv Iskre. Poraženi su sa 0:2, a da pri tome nisu stvorili nijednu povoljnu priliku. Već sjutra izabranike Vladimira Gaćinovića čeka novi težak ispit – gostuju na najvećem crnogorskom stadionu ekipi Budućnosti. Jasno je da nakon onako blijedog izdanja Tuzani ne mogu nikome da prijete, pogotovo ne Budućnosti, ali se u njihovom taboru potajno nadaju da mogu stići do povoljnog rezultata.

Štoper Dečića i nekadašnji igrač Budućnosti Igor Ćuković rekao je uoči utakmice pod Goricom da vjeruje da će upravo od ove utakmice krenuti pozitivna serija njegove ekipe.

- Pred nama je bitna utakmica u kojoj želimo, da nakon lošeg otvaranja polusezone, pokažemo karakter i kvalitet koji neosporno imamo. Svjesni smo da u prethodnom meču nismo pokazali apsolutno ništa i na ovu sjutrašnju utakmicu gledamo kao priliku da se izdignemo i uđemo u niz pozitivnih igara i rezultata – rekao je Ćuković.

Defanzivac Dečića je potom rekao da cijeni rivala, ali da njemu i saigračima neće faliti motiva da stignu do bodova.

-Budućnost kao i svake godine ide na trofeje, što je pokazala i u prelaznom roku sa dovođenjem par provjerenih igrača. Motiva sigurno neće faliti, znamo da moramo pružiti 100 odsto svojih mogućnosti ako želimo da dođemo do cilja i osvojimo sva tri boda. Ovo je jedna od malobrojnih utakmica u našem fudbalu u kojima se moze uživati u fudbalskom ambijentu, siguran sam da ćemo imati šta da pokazemo navijačima – poručio je na kraju Igor Ćuković.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 06:31