Marković na meču protiv Budućnosti / -FOTO: WWW.FSCG.ME
27/02/2023 u 14:01 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dečić gostuje Petrovcu: Tuzani žele tri boda

Vezista Danilo Marković se nada trijumfu pod Malim brdom

Fudbaleri Dečića su u prva dva kola nastavka prvenstva u "Merdijanbet" 1. CFL doživjeli dva poraza. Najprije su od Tuzana bili bolji igrači Iskre (2:0), a potom i Budućnost (1:0), pa je pred izabranicima trenera Vladimira Gaćinovića svaki naredni susret od ogromne važnosti. Dečić sjutra gostuje u Petrovcu, gdje će u derbiju 22. kola probati da stigne do prvih bodova u proljećnom dijelu sezone.

Povratnik u redove Dečića, vezista Danilo Marković, uoči gostovanja pod Malim brdom je rekao da se nada da će za njegovu ekipu od ovog susreta krenuti pozitivan niz.

-Pred nama je teško gostovanje, koje dolazi u veoma nezgodnom trenutku. Moram istaći da i pored našeg lošeg rezultatskog niza imamo sve u našim rukama. Imamo šansu da pobjedom preskočimo ekipu Petrovca i vratimo se u pozitivan niz koji bi nam vratio samopouzdanje za nastavak šampionata. Vjerujem da ćemo prenijeti odnos i zalaganje kao iz prošle utakmice protiv Budućnosti, gdje je sve funckionisalo osim završnice i osvojiti sva tri boda – istakao je Danilo Marković.

Stručni štab Dečića ne može da računa na kapitena Džonatana Drešaja, koji odrađuje kaznu zbog isključenja na meču sa Iskrom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 12:04