Sa prvog treninga Tuzana / -FOTO: FK DEčIć
11/01/2024 u 21:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dečić počeo pripreme, Bećiraj predstavio pojačanja

Tuzani će glavni dio priprema odraditi u Antaliji od 24. januara do 7.februara

Fudbaleri Dečića počeli su danas pripreme za drugi dio sezone. Igrači drugoplasiranog tima na tabeli prvi trening su odradili na terenu OFK Titograda na Starom aerodromu, terenu na kojem su, zbog radova na svom stadionu, igrali cijelu jesen.

Uoči početka priprema i izlaska na teren, igračima su se obratili čelni ljudi kluba, a sportski direktor Fatos Bećiraj je između ostalog predstavio i nova pojačanja kluba za drugu dio sezone. To su nekadašnji reprezentativac Crne Gore Saša Balić, zatim povratnik iz Mornara Matija Božanović, Abdulsamed Abdulahi, koji je stigao iz OFK Mladosti Lob.bet i mladi Lazar Maraš, dosasašnji omladinac Budućnosti. Uz njih, na treningu Tuzana bilo je nekoliko igrača iz omladinskog pogona i dvojica omladinaca iz Sjedinjenih Američkih Država - Sebastijan Ivezaj i Frenki Lučaj. S druge strane, u odnosu na jesenji dio, igrači Dečiča više nisu Kristijan Vuljaj, Nemanja Đurović i Lazar Stanišić, koji su se preselili u OFK Mladost Lob.bet.
Izabranici trenera Milorada Pekovića u Podgorici če se pripremati do 23. januara, a tri dana ranije odigraće i prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Adrijom. Glavnu fazu priprema za drugi dio sezone Tuzani će odraditi u Antaliji od 24.januara do 7. febuara. Tokom boravka u Turskoj, Dećić će odigrati i nekoliko kontolnih utakmica kroz koje će stručni štab probati da dođe do idealne postave za start proljećnog dijela sezone u Meridianbet 1.CFL. 
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:00