Sa prvog meča između Helsinkija i Dečića / EPA-EFE-FOTO: EPA/KIMMO BRANDT
15/08/2024 u 12:25 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dečić protiv Helsinkija juri minus jedan i plasman u plej-of Lige konferencija

Da li će Crna Gora imati predstavnika u plej-ofu za Ligu konferencija znaćemo večeras, nakon revanša 3. kola kvalifikacija za ovo takmičenje

Naš šampion Dečić će u Nikšiću ugostiti Helsiniki i probati da anulira zaostatak od jednog gola iz prve utakmice (0:1). Želja za još jednim uspjehom na međunarodnoj sceni je velika, ali ono što je potencirao trener Tuzana na konferenciji za novinare uoči meča jeste da će od igrača tražiti strpljivu i discpinovanu igru i da će, ukoliko bude tako, njegov tim biti blizu pobjede.

-Odigrali smo dobru prvu utakmicu protiv jako dobre ekipe. U drugom poluvremenu smo nametnuli svoj kvalitet, svoj ritam, imali smo posjed. Primili smo taj gol, nakon kojeg smo konsolidovali redove. Bili smo disciplinovani, preuzeli posjed, imali neke šanse, ta dva poništena gola i to nam daje razlog da vjerujemo da možemo, daje nam samopouzdanje da možemo da igramo sa ekipama na ovom nivou. Želimo da ponovimo tu igru od prije sedam dana i da se radujemo svi – rekao je Milorad Peković, strateg Tuzana.

Utakmica između Dečića i Helsinkija igra se kraj Bistrice od 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. septembar 2024 20:42