Dejan Kandić / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
07/04/2023 u 13:14 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dejan Kandić: Arsenal je na pravom putu

Prvi čovjek tivatskog prvoligaša rekao da je dug od 169.000 eura za dvije godine prepolovljen

image

Sa potpisivanja sponzorskog ugovora

-FOTO: FK ARSENAL
Fudbalski klub Arsenal u poslednje dvije godine bilježi najbolje rezultate u svojoj istoriji. Najprije je izboren plasman u Prvu crnogorsku ligu, u kojoj ove sezone, iako su debitanti, pružaju sjajne partije i možda igraju iznad svojih mogućnosti. Naravno, zasluge za ovakve rezultate idu na adresu igračkog kadra i stručnog štaba, ali pogotovo na račun Uprave kluba koja sve to mora da isprati.

Na današnji dan prije dvije godine Arsenal je dobio novo rukovodstvo. Na čelo kluba došao je Dejan Kandić sa članovima uprave Novicom Radojičićem i Ivom Radovanovićem. Potpomognuti novom skupštinom kluba na čelu sa Ivom Boškovićem, krenuli su u sanaciјu katastrofalnog stanja u klubu. U razgovoru za “Dan”, prvi čovjek Arsenala je hronološki rekao šta je sve urađeno u poslednje dvije godine.

-Već prvog dana zatekli smo blokadu od strane Poreske uprave od 26.000 eura, a radilo se o dugu starom nekoliko godina. Potom su nam fudbaleri izbačeni iz stanova zbog dugova za kiriјu, a stigla je i iznenadna tužba bivšeg igrača Lazara Paјovića. Uslijedio je potom dug za trening kompezaciju igrača Neđeljka Kovinića od 8.900 eura prema Grblju i Budućnosti, a 28. aprila 2021. godine revizija je pokazala da je dug Arsenala 169.000 eura. Taj dug danas je prepolovljen i mogu reći da idemo pravim putem – rekao je Dejan Kandić, predsjednik Arsenala.

Sa ponosom je Kandić potom govorio o uspjesima kluba i onome što ih čeka u narednom periodu.

-Danas јe Arsenal prvoligaš, na trećem je mјestu koјe vodi u Evropu. Klub gradi nove svlačionice, drenažu, podlogu, tribine.. Stvaraјu se uslovi da se u Tivtu igraјu prvoligaški mečevi. Ono što raduje jeste broj dječaka koji trenira u klubu, a njih je preko 300. Na kraju, imamo najveći sponzorski ugovor u istoriji tivatskog sporta, koji je na deset godina potpisan sa “Porto Montenegrom” – istakao je Dejan Kandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 20:20