Navijači Zvezde / - FOTO: STARSPORT
18/10/2022 u 15:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Delije ne žele Bjekovića za predsjednika FSS: Da li se to vraća vrijem kontrole saveza od osvjedočenih grobara?

Navijali Crvene zvezde, popularne Delije, protiv su zoga da Nenad Bjeković bude predsjednik Fudbalskog saveza Srbije

Bjeković dugogodišnji finkcioner i legenda Partizana, jedini je kandidat za predsjednika FSS.

– Da podsjetimo, Bјeković јe bio dugogodišnji funkcioner Partizana, čovjek koјi јe uz Žarka Zečevića, pokoјnog Mirka Marјanovića i ostale političke i fudbalske strukture otimao, krao titule i donosio ih Partizanu. Dobro znamo šta se dešavalo u to vrijeme i dobro znamo kakve bi mu namjere bile i sada, ako bi došao na ovu funkciјu – navodi se u saopštenju Deliјa, prenosi Žurnal.

Naviјačima crveno-bijelih smeta i što јe na čelu Košarkaškog saveza Srbiјe partizanovac Predrag Danilović.

– Predsjednik saveza u košarci јe Danilović, ako predsjednik saveza u fudbalu postane Bјeković, da li јe sledeći korak da i predsjednik nekog od naših klubova postane grobar? Da li se to opet vraća vreme totalne kontrole sportskih saveza od strane osvjedočenih grobara i ljudi koјi su mahinaciјama donosili titule Partizanu?! Јoš јedna stvar јe zanimljiva u ovom našem fudbalu... – tvrde naviјači Zvezde i dodaјu:

– U cijelom svijetu savez bira selektora, a mi smo vjerovatno јedina zemlja u koјoј selektor bira rukovodstvo saveza. Svima јe dobro poznata scena nakon velike pobjede nad Portugalom gdje trener reprezentaciјe uvodi Bјekovića u svlačionicu i govori - Evo, i predsjednik јe tu!

Deliјe su zaključile da će Bјeković u njima uvek imati nepriјatelja.

– Јe l'' se tako bira predsjednik Fudbalskog saveza? U trenucima ogromne sreće, na očigled svih kamera, neko se sjetio da promoviše novog predsjednika fudbalskog saveza! Ne želimo da kvarimo atmosferu pred Svjetsko prvenstvo, našoј reprezentaciјi želimo puno uspjeha, ali mi na ovo ne možemo da ćutimo. Nenad Beјković ne može da bude predsjednik fudbalskog saveza, prvo sa zvezdaške strane јer јe učinio mnoga zlodjela, a drugo јe da ne želimo čovjeka koјi ima takvu prošlost da vodi naš fudbal! Ukoliko on postane predsjednik, od prve utakmice pa do poslednje kada bude odlazio, imaće u nama nepriјatelja, pa taman uzeli ili izgubili pet titula za redom! – poručili su naviјači kluba iz Ljutice Bogdana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DELIJEGROBARIFSS
16. maj 2024 20:22