Radost Mbaba i Valverdea / -FOTO: X
01/09/2024 u 21:29 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mbape srušio Betis, Đirona slavila u Sevilji

Francuski superstar dvostruki strijelac. Pobjede upisali Alaves i Osasuna, remi u predgrađu Madrida

Čekali su naviјači Reala prve golove Kiliјana Mbapea u La Ligi i dočekali ih na zatvaranju četvrte runde - francuski superstar bio јe dvostruki striјelac u pobјedi nad Betisom na "Santјago Bernabeu" (2:0).

U 67. minutu Mbapeu јe maјstorski petom asistirao Federiko Valverde, a naјveće poјačanje "merengesa" ovog ljeta loptu pospremio u mrežu, da bi potom u 75. minutu bio siguran sa bijele tačke za drugi trijumf Reala, koji na reprezentaivnu pauzu ide sa osam bodova, četiri manje od vodeće Barselone.

Đirona je uhvatila ritam i vezala drugu pobjedu u La Ligi - najprijatnije iznenađenje u minuloj sezoni i učesnik Lige šampiоna slavio je na teškom gostovanju u Sevilji na "Sančes Pichuanu" sa 2:0.

Trijumf Kataloncima donijeli su Martin u 41. i Abel Ruiz u 73. minutu iz jedanaesterca i diobu četvrtog mjesta sa Alavesom i Osasunom (svi po sedam bodova), koji su takođe upisali trijumfe. Alaves je uzeo mjeru Las Palmasu, dok je Osasuna u Pamploni u goleadi srušila Seltu. Hetafe i Real Sosijedad remizirali su bez golova u predgrađu Madrida.

Rezultati 4. kola (danas): Osasuna - Selta 3:2 (2:1) (Bojomo 21, Domingez 45ag, Bretones 62 - Iglesijas 29, Gomez 90+1ag), Alaves - Las Palmas 2:0 (1:0) (Visente 7, Martinez 78), Sevilja - Đirona 0:2 (Martin 41, Ruiz 73 p), Hetafe - Real Sosijedad 0:0. Real Madrid - Betis 2:0 (0:0) (Mbape 67, 75 p).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
LA LIGAFC ĐIRONA
17. septembar 2024 04:27