/ -FOTO: FSCG
30/05/2024 u 16:13 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Disciplinska komisija FSCG: Postupak protiv Budve i Zete

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore pokrenula je danas postupak protiv Budve i Zete, kao i trojice igrača dva tima

Na tapetu “disciplinaca”, klubovi i igrači su se našli zbog sumnje u regularnost meča 3. kola baraža za Drugu ligu.

-Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK Budva zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL protiv Zete – kaže se u saopštenju Disciplinske komisije FSCG.

Postupak je pokrenut i protiv igrača Budve Marka Stijepovića, zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio svoj i drugi klub, povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre. Do donošenja konačne odluke, Stijepović je od strane FSCG suspendovan.

Kada je u pitanju Zeta, “disciplinci” su saopštili:

- Pokreće postupak FK Zeta zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK Budva – FK Zeta, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG – piše na sajtu FSCG.

Dvojica igrača Zete Danilo Raičević i Bojan Matanović, suspendovani su zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što su poslužili drugom i oštetili svoj i drugi klub i povrijedili takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 16:37