/ -FOTO: FK BERNABEU
05/10/2023 u 18:28 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dječaci iz Bernabeua briljirali u Italiji

Generacija 2013. je osvojila bronzu, dok je generacije 2014. osvojila srebro

Škola fudbala FK Bernabeu iz Podgorice učestvovala je nedavno na prestižnom fudbalskom turniru „Europena trophy Italy” koji je je održan u primorskom gradu Lignjano Sabiadoro u Italiji. Na njemu su ovi igrači pokazali raskošan talenat i osvojili dvije medalje, a učestvovale su sa dvije generacije 2013. i 2014. godište.

Generacija 2013. je osvojila bronzu, dok je generacije 2014. osvojila srebro! Iz FK Bernabeu navode da su ih budući asovi iz njihove škole  već navikli da sa turnira na kojima učestvuju donose medalje i priznanja.

-Ovaj put su nas posebno iznenadili sjajnom igrom, pristupom i profesionalnošću naši hrabri momci. Dovoljno je da vam kažemo da su odnijeli pobjede protiv akademija fudbala evropskih velikana Intera, Juventusa i Rome. Iskustvo igranja sa svojim vršnjacima širom Evrope je definitivno donijelo nova znanja, samopouzdanje i što je najvažnije – pobjede koje će pamtiti cijeli život. Moramo istaći da je generacija 2014. bila najmlađa na turniru u svom uzrastu - navodi u saopštenju Bernabeu.

image
-FOTO: FK BERNABEU

Treneri koji su bili na turniru su Adis Kreponić, Janko Vukčević i Dražen Pantović, inače licencirani treneri sa UEFA licencama i višegodišnjim iskustvom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 07:57