Ćetko Manojlović i Radislav Dragićević / -FOTO: DEJAN PANIć
28/05/2023 u 14:35 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragićević: Dokazali smo da posjedujemo kvalitet

Biće ovo teška i zahtjevna utakmica, ali se nadam da ćemo uspjeti da stignemo do trijumfa i samim tim trofeja – rekao je trener Tivćana

U svojoj debitantskoj sezoni u najelitnijem klupskom društvu Crne Gore, fudbaleri Arsenala su stigli do istorijskog rezultata. Uspjeli su da sezonu završe na trećem mjestu i izbore plasman u Evropu, a sjutra uveče će imati priliku da ispišu još jednu stranicu istorije. Tivćani će u finalu Kupa igrati sa Sutjeskom i nastojati da pehar ponesu u svoj grad.

-Za nas je finale Kupa najveća utakmica u istoriji kluba, i naravno da su očekivanja najveća moguća. Međutim, biće potrebno da pružimo maksimum tokom cijele utakmice, a u ovoj sezoni smo nebrojeno puta dokazali da  posjedujemo kvalitet i spremnost na iznenađenje i povratak iz minusa. Sutjeska favorit je favorit, ima najbolji vezni red u ligi, a napada će predvoditi najbolji igrač i strijelac lige Tajron Konrad. Dakle, biće ovo teška i zahtjevna utakmica, ali se nadam da ćemo uspjeti da stignemo do trijumfa i samim tim trofeja – rekao je Radislav Dragićević, strateg Arsenala na današnjoj konferenciji za novinare.

Finale Kupa igra sjutra uveče na stadionu pod Goricom sa početkom u 20:30 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:25