Radislav Dragićević / -FOTO: FSCG
16/07/2024 u 16:40 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dragićević: Pojačanja se jako dobro uklapaju

Fudbaleri Arsenala nedavno su se vratili sa priprema na Zlatiboru, gdje su odradili sve ono što je od njih tražio stručni štab

Prvi trener ekipe Radislav Dragićević je, gostujući na „Radio Tivtu“ rekao da je zadovoljan odrađenim u prethodnom periodu i da ekipa spremno čeka početak sezone.

-Najvažnija je radna atmosfera koju smo stvorili i odnos igrača prema obavezama koji je bio na najvećem nivou. Mi smo pripremeni period počeli sa dosta problema. Imamo ih i sad, ali rješavamo ih polako. Igrači se sve lakše nalaze u formacijama u kojima treniramo. Kako vrijeme odmiče to je sve bolje i bolje – rekao je Dragićević i osvrnuo se na nekoliko pojačanja koja su stigla u klub.

-Prije svega ja bih rekao da je bilo dosta odlazaka. S druge strane, teško je naći kvalitetnog igrača, a finansijski momenet nije baš najsjajniji kao što je bio prošle godine. Za sada smo uspjeli da dovedemo pet pojačanja koja su, izgleda, na mjestu. Nismo ih doveli samo da ih dovedemo, već da budu pojačanja. Jako se lijepo uklapaju u tim.

Do početka prvenstva Tivćani će raditi na svom terenu.

-Imamo jedan velik problem, a to su vremenske prilike. Moramo da probamo da se prilagodimo treninge na ovim velikim vrućinama. Generalna proba je 20. jula protiv Otranta, ili u Tivtu ili u Ulcinju. To je ta ciljana utakmica koja će dati konačne smjernice za početak prvenstva – poručio je Dragićević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 21:17