Juventusu samo bod / EPA-EFE-CLAUDIO GIOVANNINI
14/09/2024 u 20:21 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Druga vezana nula Juventusa, "poker" Milana

Empoli odolio "Staroj dami", Vasilije Adžić nije dobio priliku da debituje za "Staru damu"

Dvije ubjedljive pobjede, pa dvije vezane nule - Juventus nije uspio da pronađe put do mreže Empolija na gostovanju u Toskani (0:0). U prve četiri runde "Stara dama" nije primila gol i to je jedino što može da raduje Tijaga Motu, ali na svemu ostalom moraće da poradi kako bi posložio sve kockice.

Igra Juventusa je negledljiva, ekipa se muči u napadu, a najbolju priliku u 50. minutu propustio je srpski reprezentativac Dušan Vlahović čiji je udarac zaustavio golman Vaskez. Imao je i Empoli dvije dobre situacije preko Pelegrija i Đasija, ali mreža Perina je ostala netaknuta. Crnogorski reprezentativac Vasilije Adžić nije dobio šansu da debituje za Juventus i sa klupe je odgledao meč. 

Za razliku od Juventusa, Milan je proradio i oprvdao ulogu favorita protiv Venecije. "Roso-neri" su novajliju na "San Siru" počastili "pokerom" u mreži već u prvom poluvremenu, a onda rutinski u nastavku meč priveli kraju.

Na otvaranju četvrte runde Serije A Komo i Bolonja podijeli su bodove (2:2). Domaćin je imao dva gola prednosti, ali je Bolonja ipak uspjela da izbjegne poraz.

Rezultati 4. kola (juče): Komo - Bolonja 2:2 (1:0) (Kazale ag 5, Kutrone 53 - Kastro 76, Iling Džunior 90+1), Empoli - Juventus 0:0, Milan - Venecija 4:0 (4:0) (Ernandez 2, Gabija 16, Pulišić 25, Abraham 29 p). 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 23:03