Igor Duljaj / -FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIć
26/05/2023 u 22:08 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Duljaj: Nikoga ne raduje četvrto mjesto

Želimo protiv Voždovca da osvojimo tri boda – rekao je trener crno-belih

Fudbaleri Partizana sjutra od 19 sati u poslednjem kolu Superlige Srbije igraju protiv Voždovca na svom stadionu. Iza crno-belih je jedna jako loša sezona i nema sumnje da će izabranici Igora Duljaja dati sve od sebe da pobijede gradskog rivala. Ali, bez obzira na sve to, crno-beli će sezonu završiti na četvrtom mjestu i igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

–Ta četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mjestu, izuzetno je teško i ne bježim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal - rekao je Igor Duljaj, a prenose beogradski mediji.

O samoj utakmici trener crno-belih je rekao.

–Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj smo situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvijek idemo na pobjedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lijepu i dobru igru – dodao je Duljaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:01