Igor Duljaj / -FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIć
08/03/2024 u 14:01 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Duljaj uoči vječitog derbija: Nije presudno u borbi za prvo mjesto

U opticaju su još 42 boda, svaka utakmica nam je bitna, kao i ova sjutrašnja – rekao je trener crno-belih

Fudbaleri Partizana sjutrašnji, 172. vječiti derbi, dočekuju sa prvog mjesta. Crno-beli imaju bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a njihova želja je da i nakon ovog susreta ostanu lideri. Trener Igor Duljaj apelovao je na sve aktere derbija da on protekne u duhu fer-pleja i da se svi potrude da pokažu zbog čega je meč između dva najveća srpska kluba „svetinja domaćeg fudbala“.

-Ne vidim da je ova utakmica presudna za prvo mjesto. Ona, kao i svaka druga donosi tri boda tako da, u opticaju imaju još 42 boda. Svaka utakmica nam je bitna, kao i ova sjutrašnja - rekao je Igor Duljaj, a prenose beogradski mediji.

Jesenas je Partizan u Humskoj pobijedio Crvenu zvezdu sa 2:1, a strateg Partizana probao je da uporedi onu ekipu koju je tada vodio Barak Bahar i sadašnju Vladana Milojevića.

-Milojević ima dosta uspjeha. Imao sam priliku da gledam utakmicu kada je on bio trener Čukaričkog i kada je osvojio Kup upravo protiv Partizana. Igrao je Ligu šampiona nekoliko puta. Veliko iskustvo, smiren, stručan, zna šta želi, šta hoće i to je prenio na svoju ekipu. Igraju dosta organizovano, jaki su u odbrani. Donio je ono što je potrebno Crvenoj zvezdi, a to je velika disciplina u samoj igri. Biće teško, posebno što će Crvena zvezda imati veliku podršku svojih navijača. S druge strane, ja moram u svoje ime i u ime svojih igrača, da se zahvalim na ogromnoj podršci Partizanovih navijača koji čine veliku snagu Partizana. Koliko sam čuo, oni će sjutra biti u velikom broju, to je ono što nas može da raduje. I ja im se od srca zahvaljujem na onome što čine za našu ekipu -  dodao je Duljaj.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ igra se sjutra od 17 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:49