Sa meča između Brentforda i Mančestera / -FOTO: MANCESTER UNITED/MATTHEW PETERS
30/03/2024 u 23:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dva gola u dubokoj nadoknadi, Junajted ostao bez pobjede

Za 90 minuta igre fudbaleri Brentforda i Mančester junajteda nisu uspjeli da postignu gol, a onda su u sudijskoj nadoknadi viđena dva pogotka

Brentford i Mančester su podijelili bodove – 1:1, a za kompletnim plijenom više mogu da žale „crveni đavoli“. Jer, poveli su u 96. minutu golom Mejsona Maunta – iskoristio je dodavanje Kazemira i pogodio za 0:1. Činilo se tada da tri boda idu u Mančester, međutim, tri minuta kasnije stiglo je izjednačenje.  Kristoffer Ajer je primio odličan pas svog saigrača i lagano poslao loptu u mrežu.

Junajted se na taj način još više udaljio od Lige šampiona, u koju će iz Engleske sledeće seezone najvjerovatnije ići pet timova. Tim Erika ten Haga je šesti na tabeli sa 48 bodova, što je 11 manje od četvrtoplasirane Aston Vile i osam manje od petoplasiranog Totenhema.  S druge strane, Brentford je na 15. poziciji sa 27 bodova i čeka ga još briga u borbi za opastanak.

U večernjem terminu Premijer lige odigran je još jedan meč. Aston Vila je savladala Vulverhempton u Birmingemu sa 2:0, golovima koje su postigli Musa Dijabi u 36. i Ezri Konsa u 65. minutu. Sa ovim trijumfom, Aston Vila je sačuvala četvrtu poziciju na tabeli sa 59 bodova, što je tri više, uz meč više, od petoplasiranog Totenhema.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:07