Sa meča u Rejkjaviku / -FOTO: FK BUDUćNOST/GORAN VELIčKOVIć
27/06/2023 u 18:16 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović: Napravili smo prvi korak u ovoj našoj priči

Strateg plavih zadovoljan i igrom i rezultatom

Budućnost je izborila finale predkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Podgoričani su danas u meču polufinala savladali prvaka Andore ekipu Atletik Eskaldesa sa 3:0, golovima koje su postigli Balša Sekulić u 14. i 60. i Đuričković u 21. minutu. Plavi će dakle igrati u finalu sa boljim iz meča Tre Pene – Brejdablik, a taj susret igraće se u petak od 21 sat.

Šef stručnog štaba Budućnosti Miodrag Džudović nakon meča sa ekipom iz Andore je rekao da je završen samo prvi dio posla zbog kojeg su došli na Island.

-Zadovoljan sam pobjedom, napravili smo prvi korak u ovoj našoj priči. Mislim da samo zasluženo slavili, na samo početku smo bili oprezni, ali smo iskoristili šanse koje smo stvorili i po meni je krajnji ishod realan. Moram istaći da smo zadovoljan igrom, a ova utakmica nam je poslužila kao i priprema za sledeću. Znamo da nismo kući imali prave protivnike u pripremnom periodu i nastojaćemo da se što bolje spremimo za finale. Probaćemo da sa Islanda odemo sa pozitivnim rezultatom – rekao je Miodrag Džudović, strageg Budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:16