Масимо Фереро / - Фото: Твитер
06/12/2021 u 18:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фереро поднио оставку, Самп тражи новог власника

Он jе прије неколико дана у интервjуу за Републику рекао да jе „уморан” и да тражи инвеститоре коjи би могли да купе популарну „Дорију”

Газда Сампдориjе, Масимо Фереро поднио је оставку после хапшења, потврдио jе клуб из Ђенове.

– Са великим запрепашћењем сазнали смо да jе данас извршена мјера истражног притвора против Масима Ферера. То jе био захтјев Државног тужилаштва, у вези са догађаjима од прије неколико година. Међутим, да би заштитио интересе других дјелатности у коjима послуjе, а посебно да би избјегао било какве спекулациjе у вези са Сампдориjом и свијетом фудбала, Фереро намјерава да формализуjе моменталну оставку – поручује се у саопштењу клуба из Ђенове.

Италиjански медиjи су раниjе данас jавили да jе Фереро приведен због наводних финансиjских малверзациjа коjе нису повезане са клубом.

Он jе прије неколико дана у интервjуу за Републику рекао да jе „уморан” и да тражи инвеститоре коjи би могли да купе популарну „Дорију”.

Наводно, Фереро је већ, преко својих заступника, покренуо процес потраге за новим власницима, а у клубу би требало да остане док се продаја не формализује.

Фереро је рођен у Риму, некадашњи је глумац и филмски продуцент, и велики навијач Роме, коју је покушао да купи у више наврата, али безуспјешно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 12:01