Navijači pod Goricom / -FOTO: FK BUDUćNOST
21/02/2024 u 19:55 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FK Budućnost: Publiko, hvala!

Naš klub je kompletan prihod od karata uz samo učešće i kluba u akciji, ukupno 3.000 eura, donirao za liječenje učenice devetog razreda Osnovne škole „Štampar Makarije“ Anđeline Radovanović - saopšteno je iz Budućnosti

Budućnost je, u 20. kolu domaćeg šampionata, remizirala sa Dečićem pod Goricom (2:2), o utakmici punoj naboja i kvalitetne igre se još priča, ali najjači utisak je – humana nota derbija 20. runde.

-Svaki navijač koji je bio na podgoričkoj areni u nedjelju i koji je kupio ulaznicu zaslužuje jedan veliki aplauz, veliko bravo i veliko hvala. Naš klub je kompletan prihod od karata uz samo učešće i kluba u akciji, ukupno 3.000 eura, donirao za liječenje učenice devetog razreda Osnovne škole „Štampar Makarije“ Anđeline Radovanović, koja je nedavno operisana u Beogradu i čija borba u vidu kontrola i stabilizacije zdravstvenog stanja tek predstoji. I zbog toga smo nakon meča odigranog u nedjelju – svi pobjednici! Budućnost kao klub apeluje na sve građane, naravno sve u zavisnosti od mogućnosti, da pomognu Anđelino liječenje uplatom na tekući račun njene samohrane majke Nele Raković 510 – 1112984505317 – 04 – saopštili su iz Budućnosti i potom dodali:

-Naš tim naredni meč igra u Pljevljima protiv Rudara u subotu (24. februar) u 14.00 sati, dok će sljedeću utakmicu kao domaćin pod Goricom odigrati naredne srijede (28. februar) protiv Jezera u 18.00 sati. I taj okršaj će imati notu humanitarnog. Svi zajedno možemo mnogo – saopštili su iz tabora crnogorskog šampiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:29