Грб Јединства / -Фото: Википедиа
15/09/2024 u 19:29 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

FK Jedinstvo Franca: Sve je rečeno i sve je viđeno

Duel između Jedinstvo France i Dečić AdmiralBeta potresao je naš klupski fudbal, zbog kardinalnig grešaka sudijskog tima

Tuzanima je priznat pogodak koji to nije bio, a ružna slika iz Bijelog Polja obišla je cijeli svijet. Danas se putem Fejsbuka oglasilo i Jedinstvo, a u saopštenji kluba sa sjevera Crne Gore kaže se:

-Odlična igra naših momaka, odlično pripremljena utakmica od strane stručnog štaba, podrška sa tribina iskrenih ljubitelja fudbala iako je velika kiša bila, ostaće u sjenci skandalozne sudijske odluke... Sve je rečeno i sve je viđeno, ovaj snimak i ova odluka obišlli su već region... Izvinjenje sudija i priznanje greške na poluvremenu nama, ovim momcima i publici ne znači ama baš ništa... Šta mi imamo od toga? Šta je opravdanje za lose suđenje tokom cijelog meča, ofsajde, faulove i ostalo...? Oštećeni smo na pravdi Boga... a ničim to nismo zaslužili... Naravno da smo reagovali gdje treba i kako treba, iako je svaka reakcija suvišna ovdje...  Još jednom čestitke našim momcima, pokazali su kako se igra i u ovakvim utakmicama i ovakvim situacijama – kaže se u saopštenju Jedinstva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 19:30