Sa potpisivanja ugovora / -FOTO: WWW.FKSUTJESKA.ME
28/04/2023 u 20:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FK Sutjeska i „Meridianbet” produžili saradnju

Klub će sa novim imenom započeti predstojeće UEFA kvalifikacije

Fudbalski klub Sutjeska i kompanija “Meridianbet” potpisali su danas novi ugovor o saradnji i to na dvanaest mjeseci.

-Drago nam je da sa tako uspješnom kompanijom nastavljamo saradnju i u narednom periodu. Sutjeska je u vrhu crnogorskog fudbala već dugi niz godina, ali kao što smo mnogo puta do sada apostrofirali, želimo i da u Evropi ostavimo trag na koji će biti ponosni Nikšić i cijela Crna Gora - rekao je za zvanični sajt FK sutjeska predsjednik kluba dr. Marko Mitrović

Ispred kompanije „Meridianbet“ ugovor je potpisala Biljana Ilić, koja istakla da je „Meridianbet“ kompanija koja je uvijek podržavanja sportske manifestacije, takmičenja, pojedince, timove, a posebno one koji promovišu sportski duh i fer plej.

-Sa tim u skladu FK Sutjeska je jedan od najprepoznatljivijih fudbalskih klubova i to van granica Crne Gore. Klub koji je na sjajan način prezentovao Nikšić, Crnu Goru i u okviru jake Prve fudbalske lige nekadašnjih zajedničkih država, a od 2006. godine u nezavisnoj Crnoj Gori nema sezone da Sutjeska nije glavni pretendent na osvajanje šampionskog naslova – kazala je Biljana Ilić.

U narednom periodu svaki rezultat Sutjeske koji uđe u istoriju biće i istorijski rezultat kompanije “Meridianbet”.

- Sa novim imenom klub će započeti i predstojeće UEFA kvalifikacije, a mi se najiskrenije nadamo da će taj start krenuti od kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno, da će Sutjeska u ovoj sezoni odbraniti naslov prvaka Crne Gore i tako postati najtrofejniji klub od 2006. Godine. U ime kompanije “Meridianbet”, želim da se zahvalim fudbalskom klubu Sutjeska na ukazanom povjerenju i nadamo se dugoj i uspješnoj saradnji – istakla je Biljana Ilić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 04:30