/ FSCG
14/02/2024 u 14:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FK Sutjeska: VDT u Podgorici odbacilo tužbu protiv Čolovića, Brnović nije napadnut

Ovakav epilog naš klub je i očekivao, jer smo od samog starta bili uvjereni u ispravnost rada nadležnih institucija kao i potpunu nevinost našeg službenika Ivana Čolovića - navode iz FK Sutjeska

Spor FK Sutjeska sa bivšim šefom stručnog štaba Nenadom Brnovićem, te njegovim saradnicima Srđanom Tatalovićem i Nemanjom Kljajevićem dobio je pravosudni epilog - Više državno tužilaštvo u Podgorici odlukom broj 62/24 odbacilo je tužbu koju su pomenuti podnijeli protiv komesara za odnose sa navijačima Ivana Čolovića.

- Ovakav epilog naš klub je i očekivao, jer smo od samog starta bili uvjereni u ispravnost rada nadležnih institucija kao i potpunu nevinost našeg službenika Ivana Čolovića kojeg su, u vrlo neprimjerenim, zlonamjernim i konstruisanim medijskim nastupima, bivši treneri našeg kluba označili kao navodnog krivca za samo njima znane "nemile scene" na sastanku sa članovima Upravnog odbora, a o kojem je crnogorska javnost već obaviještena - saopšteno je iz FK Sutjeska.

Kako piše u saopštenju, ova odluka donesena je 21. januara 2024. godine, nešto više od mjesec nakon što je identičnu odluku donijelo i Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću 18. decembra 2023.

- Uvjereni smo da će na temeljima odluke nadležnih organa (Više i Osnovno tužilaštvo), svoju odluku prilikom sportske arbitraže ovog slučaja ispravno donijeti i Fudbalski savez Crne Gore. FK Sutjeska i svaki njen član i dalje će, kao i do sada, poštovati i njegovati sve kodekse sportskog i ljudskog ponašanja, na terenu i van njega, u svakoj prilici. Na to nas obavezuje svijetla istorija našeg kluba koja traje još od 1920. godine a koju moraju poštovati i nadležne nam sportske institucije - navode iz FK Sutjeska.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:00