Siniša Mihajlović / - SINIšA MIHAJLOVIć
16/12/2022 u 18:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FSCG se oprostio od Mihajlovića: Hvala Siniša!

Uvijek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtijevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je cijelog sebe baveći se trenerskim pozivom, navode iz saopštenja

Fudbalski savez Crne Gore se na zvaničnom sajtu oprostio od legende i velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, koji je preminuo danas u 53. godini.

Tužna vijest: Preminuo Siniša Mihajlović

-Ljevonogi fudbalski maestro, jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena, igračka legenda Crvene zvezde, Lacija i Intera, a kasnije veoma uspješan trener nekoliko italijanskih klubova i reprezentacije Srbije, poslije tri godine velike borbe izgubio je bitku sa leukemijom. Siniša je bio veliki čovjek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu. Uvijek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtijevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je cijelog sebe baveći se trenerskim pozivom. Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom dijeljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi, navodi se na sajtu.

(VIDEO) Miha, borac bez mane i straha i kralj slobodnih udaraca

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 16:48