/ -FOTO: FSCG
30/08/2024 u 16:34 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

FSCG: Zoran Đurašković kažnjen sa 1.000 eura

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj danas izrekla je disciplinske mjere za propuste u prvih pet kola

FK Budućnost je kažnjena ukupnom novčanom kaznom od 800 eura. Podgoričani će 500 morati da plate zbog uporebe pirotehničkih sredstava od strane navijačke grupe „Varvari“ na utakmici 2. kola Medidianbet 1.CFL protiv Sutjeske i 300 eura zbog zanemarivanja obaveza koje proističu iz Pravilnika i drugih propisa fudbalske organizacije na utakmici 1. kola Prve kadetske lige Crne Gore izmešu Budućnosti i Budve.

Dečić Admiral Bet će u kasu FSCG morati da uplati 500 eura zbog neizvršavanja zahtjeva delegata utakmice i odluka nadležnih organa na način što su u restriktivnom prostoru bila prisutna nelicencirana lica, kao i licencirani trener FK Mornar, Zoran Đurašković kome je izrečena disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija utvrđena Odlukom Disciplinske komisije FSCG.

FK Mornar je kažnjen sa 500 eura, a trener kluba iz Bara Zoran Đurašković sa 1.000 eura zbog neizvršavanja odluke Disciplinske komisije FSCG, kojom je izrečena disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija na dvije utakmice, a koja obuhvata i zabranu ulaska u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice.

Sa 500 eura je kažnjeno Igalo, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijača na utakmici 1. kola 2.CFL između Igala i Podgorice, a istom kaznom sankconisana je i Podgorica, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijača na utakmici 1. kola Prve omladinske lige Crne Gore, između Podgorice i Mornara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 13:04