Novi izazov za Breznicu / -FOTO: ŽFK BREZNICA/FACEBOOK
03/09/2024 u 17:59 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Fudbalerke Breznice sjutra kreću u kvalifikacije za Ligu šampiona

Fudbalerke Breznice otputovale su danas na Maltu, gdje ih od sjutra očekuje novi evropski izazov – kvalifikacije za Ligu šampiona

Pljevljakinje su put Malte krenule iz Beograda, gdje im je napravljen ispraćaj, uz želju da ostvare što bolji rezultat. A prvi rival našeg prvaka biće Birkikara, sa kojom će Breznica igrati u polufinalu kvalifikacionog turnira za elitno takmičenje. Ukoliko pobijede, Pljevljakinje će u finalu igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda – Anderleht.

Šampion Crne Gore je tokom ljeta bio i te kako aktivan, pa je u najsjeverniji grad stiglo osam novih fudbalerki. Svakako, najzvučnije ime je Jelena Vujadinović, reprezentativka Crne Gore, koja se vratila u Breznicu kako bi klubu pomogla u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i domaćem prvenstvu. Pored nje, u Breznicu su ovog ljeta stigle još: Enida Bošnjak, Nela Kolić, Jovana Radović, Tijana Milisavljević, Dunja Bojanić, Marija Maraš i Milijana Pavlović. Novi šef struke je Miljana Rondović, jedini ženski fudbalski trener u našoj ligi.

Sjutrašnji meč na Malti počinje u 21.15 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 12:09