Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
18/03/2023 u 15:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Futsal: Ljesar objavio spisak omladinaca za kvalifikacije

Crveni idu na turnir u Srbiju, gdje ih pored domaćina čekaju još Rumunija i Ukrajina

Selektor omladinske futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je danas spisak igrača koji konkurišu za nastup u glavnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Crna Gora će na turniru igrati sa domaćinom Srbijom, Ukrajinom i Rumunijom, a plasman u narednu rundu obezbijediće prvoplasirana ekipa iz grupe.

Na Ljesarevom spisku je 12 imena, a to su: golmani: Nemanja Krunić, Luka Marković i igrači Luka Doknić, Nikola Mijušković, Milovan Ćetković, Dragan Nikolić, Milun Bajagić, Miloš Roćenović, Luka Gopčević, Matija Sužnjević, Mateja Pilastro, Jovan Todorović.

- Odlazimo na turnir svjesni da nemamo što da izgubimo. Naš zacratni cilj smo već ostvarili plasmanom u elitnu runudu, tako da je svaka dobro odigrana utakmica za nas samo plus. Znamo kakve nas reprezentacija čekaju, da su Ukrajina, Srbija i Rumunija u ovom mometu ispred nas, ali to ne znači da ćemo se unaprijed predati. Želimo da uz maksimalno angažovanje svih igrača, ostavimo što bolji utisak i pokažamo da ova selekcija ima kvalitet -  kazao je selektor Sveto Ljesar za zvanični sajt FSCG.

Raspored: 22. mart: Rumunija – Srbija (16 sati), Ukrajina – Crna Gora (19 sati); 23. mart: Srbija – Crna Gora (16 sati), Rumunija – Ukrajina (19 sati): 25. mart: Rumunija – Crna Gora (16 sati), Srbija – Ukrajina (19 sati).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 06:34