Драган Гага Радојичић / - Фото: ФК Војводина
17/03/2022 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гага Радојичић поново на клупи Војводине: Заувијек сам остао војник клуба

Црногорски стручњак Драган Гага Радојичић поново је сјео на клупу фудбалског клуба Војводина

Радојичић није крио то да му је драго што се вратио у редове новосадског клуба и подвукао је да још од 1994. године, када је први пут дошао у Војводину као играч, према клубу са „Карађорђа” гаји посебне емоције.

- И кад нисам био у Војводини, увијек сам био уз њу. Заувијек сам остао војник клуба, који је, уз то, дубоко свјестан чињенице да вријеме за повратак не може да се бира. Потрудићу се да у наредном периоду играчи пруже максимум и зато наше навијаче молим да буду уз нас, јер нам је њихова подршка веома важна - рекао је Радојичић, преноси Журнал.

Приликом представљања првотимцима Војводине Драгана Радојичића као њиховог новог шефа стручног штаба, салом се проломио се дуг аплауз.

Играчи црвено-бијелих тиме су исказали максималну подршку новом стручњаку, што само може да радује, али и да довољно открије шта они мисле о овом потезу управе клуба.

Радојичић је новосадски клуб водио у сезони 2008/09, а био је тренер Сутјеске, Будућности, ОФК Београда, Рада, Пролетера и многих других клубова.

Војводина је тренутно пета на табели у шампионату Србије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:54